Sikker betaling

Vi er opptatt av sikkerhet og trygghet i alle ledd. Vi stiller de aller høyeste krav til sikkerhet på egen side, og har alltid siste versjon av sikkerhets-sertifikat protokoll, og krypterer siden ved hjelp av Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS).

Slik kan du være trygg på at all informasjon du legger igjen hos ossblir forsvarlig behandlet. Les forøvrig våre retningslinjer for personvern.

Vi stiller de samme, strenge krav til våre samarbeidsparnere når det gjelder betaling. Vi bruker Klarna til å håndtere alle våre betalinger, enten du velger å betale med kort, faktura eller avbetaling. Velger du faktura vil du dessuten få varene hjem før du trenger å tenke på betaling. Det er ingen faktura-avgift hos oss. Les hvordan Klarna jobber for å ivareta sikker og trygg betaling her.

Som om ikke dette var nok, gir vi deg den ekstra tryggheten på at du handler det du virkelig trodde det var, eller så ut til å være, ved at du har hele 100 dager åpent kjøp. Du kan sende varer i retur, uten å oppgi grunn i hele 100 dager etter du har handlet. Les mer om dette her. Les øvrige kjøpsvikår her.