Prismatch og åpent kjøp i 60 dager!

Prismatch og åpent kjøp i 60 dager!

Exint.no dreier seg først og fremst om kvalitet. Vi stiller beinharde krav til våre leverandører for å være trygg på at du oppnår det beste mulige resultatet for din bil. Du elsker tross alt bilen din, derfor fortjener den ingenting annet enn kvalitet.

Du trenger ikke å jakte etter tilbud. Vår ambisjon er å alltid være billigst i Norge, og du skal være trygg på at når du handler hos Exint.no får du markedets beste priser. Kort fortalt betyr dette at dersom du finner samme vare rimeligere et annet sted (blant norske butikker eller norske nettsteder) dekker vi differansen. Prisløftet gjelder i hele 60 dager etter kjøp, og en eventuell prisdifferanse utbetales i form av et gavekort/rabattkode fra Exint.no med differansebeløpet.

For å motta gavekortet må du kunne dokumentere at du har funnet varen billigere, for eksempel gjennom å vise til en annonse eller lignende.

100-dager-apent-kjopFor at du skal være 100% sikker på at du blir fornøyd med din handel har du dessuten hele 60 dager å angre deg på. Du finner ut at dette ikke var slik du trodde, eller kanskje det kom en uventet regning – eller hva som helst. Du trenger ikke engang fortelle oss hvorfor du ombestemte deg!

Åpent kjøp gjelder i 60 dager fra du mottok varen, forutsatt at varen kan selges som ny. Dette innebærer at varen skal være uten synlige bruksskader eller annen slitasje. (Pakk gjerne ut av esken, for å kjenne og føle varen. Kanskje spesielt gunstig ved kjøp av poleringsmaskin, for å se hvordan den «føles» i hånden. Start den gjerne opp, men ikke bruk den.)

Alle originale merkelapper, esker og forseglinger må være intakt og være på produktet/esken, og produktet må ligge i originalemballasjen. Vennligst ikke sett tape, frimerker, etiketter eller lignende direkte på originalforpakningen – da blir den skadet og taper seg i verdi. Husk å pakke din retur slik at den ikke skades under transport! Husk at varer med spray-trigger må pakkes skånsomt, og bør pakkes i pose – for å beskytte triggeren.

* Betingelser for Prismatch

  • Prismatch – du mottar en rabattkode (gyldig i 6 mnd) fra Exint.no pålydende differansen, og gjelder kun for forbrukerkunder.
  • Prismatch gjelder mot priser fra andre butikker i Norge eller nettbutikker registrert i Norge, og gjelder utsalgspris ekskl. eventuelle fraktomkostninger.
  • Varen må være i beholdning hos konkurrenten dersom vi skal matche prisen.
  • Prismatch gjelder ikke på kampanjer eller tilbud hos konkurrenter med et begrenset antall varer.
  • For å benytte prismatch må det være et identisk produkt, noe du kan lese ut fra produsentens varenummer som varen er merket med.
  • For å motta gavekort pålydende prisdifferansen må du kontakte vårt kundesenter før innsendelse av dokumentasjon på differansen. Kontakt oss på dette kontaktskjema eller tlf 46 537 878. Hverdager fra 9-16.

Frakt ved angre kjøp

Returfrakt betales av kunden. Snakk med Posten om hva som er billigste alternativ. Ofte er Norgespakken et smart valg. Frakten for utsendelse vil bli belastet kunden og motregnes krediteringen. Husk at retur av vare må først meldes på dette skjema.

Returadresse

Exint.no c/o Snap-Pack
V/Bring AS
3000 DRAMMEN