Om Exint.no

logo-ubg

Exint.no er først og fremst for deg som har «tippa over». For deg som elsker bilen din og nesten ikke tenker på noe annet. Exint.no er nettbutikken for deg som kun er opptatt av kvalitet, og vet at de beste resultatene skapes av deg bak maskinen, eller deg som fører puta med voks i tett harmoni med de beste kvalitetsvarer på markedet.

Derfor er Exint.no helt uavhengig av brand, label eller merke. Vi ser kun etter hva som er med på å skape resultater. Hva som kan gjøre jobben lettere, morsommere eller bedre. Uansett er målet blankest mulig bil.

Exint startet opp i Lillehammer våren 2012 av entusiaster som så at det fantes så mange flere av oss der ute. Exint har vært med på å etablere kvalitetsmerker som Menzerna, CarPro og Swissvax. Siden har vi vokst inn i nye kjente og ukjente brands. Vi lar oss ikke skremme av om det er et «main stream» brand eller et bortgjemt nisjeprodukt. Vi skal ha resultater, og vet at det får man først om man våger.

Exint.no flyttet til Sandefjord høsten 2016 og startet ekspansjon av brands, produkter og tilgjengelighet. I dag er Exint.no en av Norges største nettbutikker innen bilpleie, og etter vår mening den desidert flotteste. Vi skal skinne like godt som bilen din, så tørk av skjermen, sett deg godt til rette med iPaden, laptoppen eller telefonen. Oss ser du like krystallklart på alle enheter.

Exint.no vil fortsette å vokse, men ikke raskere enn vi føler oss komfortable med. For oss handler det ikke om å være størst, vi ønsker bare å være best i det vi gjør, så kommer resten av seg selv.

Exint.no
Nordre Fokserød 13
Sandefjord

Tlf.: 46 537 878