Detailers Club Norway

Detailers Club Norway

Exint.no har et nært og kjært forhold til Nordens største forum for detailere, Detailers Club Norway. Som medlem i Detailers Club får du tilgang til nærmest en utømmelig kilde av kunnskap på høyeste nivå, men med en terskel så lav at alle kommer inn. Vi opplever at Detailers Club fyller oss som hånd i hanske i iveren etter å finne de beste løsninger, de gode produktene og ikke minst den gode samtalen, om bil, selvsagt!

Få 10% rabatt på alt!

Tilbudet for deg som er V.I.P. medlem i Detailers Club kunne ikke vært enklere. Du får 10% på alt! Også varer som allerede er nedpriset – uten unntak. Er en vare på kampanje, ja da får du den jammen meg ennå billigere.

Slik logger du deg inn som DCN VIP-medlem

Når du registrerer deg i Exint.no er det svært viktig at du bruker samme e-postadresse som du har registrert deg med i Detailers Club i feltet for «Din Detailer’s Club e-postadresse». Vær oppmerksom på at det kan ta noen timer før dette er oppe og går, men i de fleste tilfeller er det kun snakk om minutter.

Prisene er alltid LIVE

Når du er logget inn vil du se at alle priser merkes med VIP-pris. den prisen du da ser er ferdig nedpriset med 10%. Du ser alltid den prisen du skal betale. Vær obs på at du dermed alltid betaler mindre enn hva som kommer frem av nyhetsbrev og annen reklame, med mindre prisen er merket med VIP-pris.

Bli medlem eller logg deg inn nå

Er du allerede VIP-medlem i Detailers Club registrerer du deg ganske enkelt her (klikk på denne lenken).

Pass på at du legger inn samme e-postadresse som du har registrert deg hos Detailers Club Norway i feltet «Din Detailer´s Club e-postadresse.

skjermbilde-2016-09-13-19-26-45

 

Klikk deretter på «Lagre Endringer» og du vil se alle priser endrer seg til VIP-priser!

skjermbilde-2016-09-13-19-28-37

IKKE medlem i Detailers Club Norway?

Er du ikke VIP medlem hos Detailers Club Norway, kan du registrerer deg her, og kan komme tilbake og handle til VIP-priser iløpet av kort tid med opplysningene du la inn hos Detailers Club.