Åpent kjøp i 60 dager!

apent-kjop-exint

Exint.no dreier seg først og fremst om kvalitet. Vi stiller beinharde krav til våre leverandører for å være trygg på at du oppnår det beste mulige resultatet for din bil. Du elsker tross alt bilen din, derfor fortjener den ingenting annet enn kvalitet.

 

100-dager-apent-kjopFor at du skal være 100% sikker på at du blir fornøyd med din handel har du dessuten hele 60 dager å angre deg på. Du finner ut at dette ikke var slik du trodde, eller kanskje det kom en uventet regning – eller hva som helst. Du trenger ikke engang fortelle oss hvorfor du ombestemte deg!

Åpent kjøp gjelder i 60 dager fra du mottok varen, forutsatt at varen kan selges som ny. Dette innebærer at varen skal være uten synlige bruksskader eller annen slitasje. (Pakk gjerne ut av esken, for å kjenne og føle varen. Kanskje spesielt gunstig ved kjøp av poleringsmaskin, for å se hvordan den «føles» i hånden. Start den gjerne opp, men ikke bruk den.)

Alle originale merkelapper, esker og forseglinger må være intakt og være på produktet/esken, og produktet må ligge i originalemballasjen. Vennligst ikke sett tape, frimerker, etiketter eller lignende direkte på originalforpakningen – da blir den skadet og taper seg i verdi. Husk å pakke din retur slik at den ikke skades under transport! Husk at varer med spray-trigger må pakkes skånsomt, og bør pakkes i pose – for å beskytte triggeren.

Frakt ved angre kjøp

Returfrakt betales av deg som kunde. Snakk med Posten om hva som er billigste alternativ. Ofte er Norgespakken et smart valg. Frakten for utsendelse vil bli belastet kunden og motregnes krediteringen. Husk at retur av vare må først meldes på dette skjema.

Returadresse

Bilpleiekongen AS

Borgeskogen 26

3160 Stokke