100 dager åpent kjøp

Exint.no dreier seg først og fremst om kvalitet. Vi stiller beinharde krav til våre leverandører, for å være trygg på at du oppnår det beste mulige resultatet for din bil. Du elsker tross alt bilen din, derfor fortjener den ingenting annet enn kvalitet.

100-dager-apent-kjopFor at du skal være 100% sikker på at du blir fornøyd med din handel har du hele 100 dager å angre deg på. Finner du ut at dette ikke var slik du trodde, eller det kom en uventet regning elle hva som helst. Du trenger ikke engang fortelle oss hvorfor du ombestemte deg!

Åpent kjøp gjelder i 100 dager fra du mottok varen, forutsatt at varen kan selges som ny. Dette innebærer at varen skal være uten synlige bruksskader eller annen slitasje. (Pakk gjerne ut av esken, for å kjenne og føle varen. Kanskje spesielt gunstig ved kjøp av poleringsmaskin, for å se hvordan den «føles» i hånden. Start den gjerne opp, men ikke bruk den.)

Alle originale merkelapper, esker og forseglinger må være intakt og være på produktet/ esken, og produktet må ligge i originalemballasjen. Vennligst ikke sett tape, frimerker, etiketter eller lignende direkte på originalforpakningen – da blir den skadet og taper seg i verdi. Husk å pakke din retur slik at den ikke skades under transport! Husk varer med spray-trigger må pakkes skånsomt, og bør pakkes i pose – for å beskytte triggeren.

Tilbakebetaling

Som hovedregel krediterer vi retursummen til ditt kreditt/bankkort. Når dette ikke er mulig blir beløpet betalt til din bankkonto, sørg derfor alltid å oppgi ditt bankkonto-nummer også. Har du betalt med faktura er vi avhengig av et bankkontonummer for å kunne utbetale tilgodebeløp.

Frakt

Returfrakt betales av kunden. Snakk med posten om hva som er billigste alternativ. Ofte er Norgespakken et smart valg. Frakten for utsendelse vil bli belastet kunden og motregnes krediteringen.

Returadresse

Exint.no c/o Snap-Pack

V/Bring AS

3000 DRAMMEN